Over ons

Wij zijn tUZet Gent.

Wij, dat zijn Guido Rasschaert en Sabine Van Bever. Samen zijn wij kandidaat-lid voor de Raad van Bestuur van de UGent, als personeelsvertegenwoordiger van het personeel van het UZ Gent.

Guido Rasschaert (effectief)

XG3A8501

 • Zo’n tien jaar actief als verpleegkundige op Intensieve Zorgen
 • Daarna: toegevoegd aan de Algemene Diensten en 100 % inzet voor personeel
 • Stond aan de wieg van de invoering van het unieke Pensioenstelsel UZGent en is sindsdien lid van de raad van bestuur van het Pensioenfonds
 • Voorvechter (met belangrijke resultaten) van statutaire tewerkstelling

 

Sabine Van Bever (plaatsvervanger)

XG3A8518

 • Apotheekassistente apotheek -1 K 12 IC sedert 1998
 • Ondervoorzitster ACOD UZ Gent
 • Lid van het Basisoverlegcomité en BOC Welzijn 

   

   

   

  “Ik ben blij om in de voetstappen te mogen treden van Guido: één brok charisma en ervaring met een aangeboren overtuigingskracht.

  Ik geloof echt dat hij de aangewezen persoon is om alle personeel te vertegenwoordigen in de raad van bestuur en daarop ligt dan ook onze nadruk:

  we willen er zijn voor alle personeelscategorieën.

  Vandaar dat we ook de sociale mediakanalen willen actief houden mochten we verkozen worden. Zo blijven we in contact met jullie.

  Guido’s jarenlange ervaring als personeelsvertegenwoordiger en zijn door de jaren opgebouwde vaardigheden zullen we goed kunnen gebruiken in belangrijke dossiers zoals de verdere re-integratie binnen de UGent, de hertekening van het ziekenhuislandschap, de constante besparingsrondes vanuit de overheid en de regels en normen die ons gedicteerd worden vanuit Europa.

  Er staan ons allicht nog heel wat uitdagingen te wachten en ik hoop vooral voor mezelf om hierin te groeien en dezelfde skills te ontwikkelen om een waardige plaatsvervanger te zijn. 

 

Advertenties